fbpx

Εγγραφή Καθηγητή

Είσαι καθηγητής ή δάσκαλος και παρέχεις ιδιαίτερα μαθήματα;
Δημιούργησε το προφίλ σου και προσέγγισε νέους μαθητές μέσα από την προβολή σε χιλιάδες επισκέπτες.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής;

διαδικασία εγγραφής

Γιατί να κάνω εγγραφή;

Κάνοντας εγγραφή επωφελείστε μέσα από την προβολή και προώθηση σε χιλιάδες
μαθητές που ψάχνουν online για ιδιαίτερα μαθήματα.
εγγραφή καθηγητή

Αυξήστε τους μαθητές σας

Έχοντας αναλύσει δεδομένα από χιλιάδες επισκέπτες, είναι σαφές πως οι μαθητές της σημερινής εποχής ψάχνουν online για να βρουν τον δάσκαλο που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Προσεγγίστε τώρα νέους μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα και επεκτείνετε το πελατολόγιό σας, δημιουργώντας ένα πιστοποιημένο προφίλ.

Εμπλουτίστε το με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να τους πείσετε για την ποιότητα των μαθημάτων σας και ξεκινήστε να λαμβάνετε μηνύματα.

Προώθηση μέσω Digital Marketing

Οι τρόποι αναζήτησης καθηγητών από τους μαθητές εξελίσσονται.

Οι “δια στόματος” συστάσεις, πολλές φορές δεν φέρνουν το αποτέλεσμα που περιμένει ο καθηγητής διότι τα κριτήρια αλλάζουν μεταξύ ατόμων.

Συνεπώς, οι περισσότεροι νέοι μαθητές αναζήτουν καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες όπως η Google και στα Social Media.

Με την εγγραφή σας επωφελείστε από την στοχευμένη προώθηση στις πλατφόρμες αυτές, με στόχο την προβολή σε άμεσα ενδιαφερόμενους μαθητές.

εγγραφή καθηγητή
αυξηση μαθητων καθηγητη

Στατιστικά & Διαχείριση συνδρομής

Μετά την εγγραφή σας, αποκτάτε πρόσβαση στο διαχειριστικό σύστημα (dashboard) του λογαριασμού σας.

Το dashboard σας προσφέρει πολλές δυνατότητες, μεταξύ των οποίων:

Πακέτα Προβολής

12 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ

30€

(με ΦΠΑ)

 • Διάρκεια : 365 μέρες
 • Πλήρης πρόσβαση & διαχείριση
 • Προσωπική σελίδα αγγελίας
 • Απεριόριστα μαθήματα με τιμές
 • Επιπρόσθετες υπηρεσίες & παροχές
 • Δωρεάν πιστοποίηση πτυχίων
 • Προσωπικά στατιστικά αγγελίας
 • Προσωπική φωτογραφία/video
 • Ατομική αξιολόγηση & κριτικές
 • Πίνακας διαθεσιμότητας εβδομάδας
 • Δυνατότητα απόκρυψης αγγελίας
 • Θυρίδα προσωπικών μηνυμάτων
Επιλογή & Συνέχεια

Βοηθητικά video

Συχνές ερωτήσεις καθηγητών

Συχνές ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους ή εγγεγραμμένους στη σελίδα μας δασκάλους

Πρώτα κάνετε μία απλή εγγραφή με email, κατόπιν διαλέγετε τη διάρκεια προβολής και τέλος συμπληρώνετε τα στοιχεία της αγγελίας σας. Εντός του διαχειριστικού, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να εμπλουτίσετε την αγγελία σας όπως εσείς κρίνετε απαραίτητο.
Για να πιστοποιηθείτε και να λάβετε το σχετικό σήμα/ ένδειξη, θα χρειαστεί να μας στείλετε σχετικά έγγραφα (πτυχία, πιστοποιήσεις) ανεβάζοντας τα ως αρχεία στη διαχειριστική σελίδα του λογαριασμού σας
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να σας στείλουν μήνυμα μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο προφίλ σας, για το οποίο θα λάβετε αμέσως σχετική ειδοποίηση μέσω email. Μπορείτε μέσα από το διαχειριστικό σας να δείτε τις πληροφορίες για όλα σας τα μηνύματα που έχετε λάβει από ενδιαφερόμενους μαθητές.
Μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα στοιχεία της αγγελίας σας (προσωπικά στοιχεία, τιμές, μαθήματα, διαθεσιμότητα, φωτογραφίες και πτυχία) μέσα από τη σελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας.
Το κόστος για το κάθε ιδιαίτερο μάθημα ορίζεται αποκλειστικά από εσάς και δεν υπάρχουν χρεώσεις προμήθειας επί αυτού από την ιστοσελίδα μας.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την συνδρομή σας μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή κάνοντας τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς μας σε όποια από τις τράπεζες σας εξυπηρετεί καλύτερα.
Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά ή απλά να διακόψετε τη προβολή του προφίλ σας ως δάσκαλος όποια στιγμή επιθυμείτε έως το τέλος της ενεργής συνδρομής σας. Μετά την έκδοση παραστατικού πληρωμής δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, έχετε δικαίωμα να ξαναδημοσιεύσετε την αγγελία σας εντός του χρονικού ορίου της ήδη πληρωμένης συνδρομής σας.
Δεν συνιστούμε να μην απαντάτε σε μηνύματα. Αν το πρόγραμμα σας δεν επιτρέπει νέα ραντεβού, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αγγελία σας ή να αλλάξετε τη διαθεσιμότητά σας και να ενημερώσετε τον ενδιαφερόμενο ώστε να αναζητήσει άλλο καθηγητή.
Τα προσωπικά δεδομένα που μας στέλνετε είναι ασφαλή και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν μόνο τα στοιχεία που φαίνονται στην αγγελία σας και όχι άλλα προσωπικά δεδομένα εκτός το ονοματεπώνυμο, φωτογραφία, ηλικία, και στοιχεία που επιθυμείτε του βιογραφικού σας. Τα υπόλοιπα στοιχεία (προσωπικά) δε δημοσιεύονται και καταχωρούνται μόνο για την εύρυθμη λειτουργία του ιστοτόπου.

Τι λένε οι καθηγητές;

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που άφησαν εγγεγραμμένοι καθηγητές και δάσκαλοι
σχετικά με την εμπειρία τους στο Idiaitera.NET.