fbpx

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου & προστασίας προσωπικών δεδομένων 

Η ιστοσελίδα μας παραθέτει την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων & πολιτική απορρήτου (εφεξής πολιτική), με σκοπό να ενημερώσει όσους επισκέπτονται (εφεξής χρήστες, επισκέπτες, μέλη) την ιστοσελίδα και πλοηγούνται σε αυτή, προβαίνουν σε χρήση των υπηρεσιών της, εγγράφονται ως μέλη, ή εγγράφονται στη λίστα αποδεκτών των email μας, ή υπό οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά κάνουν χρήση των υπηρεσιών, χαρακτηριστικών και λειτουργιών της ιστοσελίδας, ή συμμετέχουν σε προωθητικές ή άλλες ενέργειες, ή κάνουν χρήση των συνδεδεμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διασυνδεδεμένων καναλιών προβολής της.

Περιεχόμενα ενημέρωσης

 1. Για τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων.
 2. Για την επικοινωνία για θέματα που αφορούν στα προσωπικά δεδομένα.
 3. Για το είδος των δεδομένων που συλλέγονται ή παράγονται.
 4. Για το σκοπό της συλλογής/ επεξεργασίας δεδομένων που πραγματοποιείται.
 5. Για το χρόνο διατήρησης των αναφερόμενων δεδομένων.
 6. Για τους αποδέκτες επικοινωνίας και την επεξεργασία των δεδομένων τους.
 1. Για την ασφάλεια των δεδομένων.

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ατομική επιχείρηση (εφεξής επιχείρηση) με την επωνυμία Μπομπούλας Χρήστος που εδρεύει στη Γλυφάδα, Αγίου Νεκταρίου 334, με ΑΦΜ 104807594, ΔΟΥ Γλυφάδας και στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο: 6972321765, email: admin@idiaitera.net, η οποία και νομίμως παρέχει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της.

Επικοινωνία για ζητήματα δεδομένων

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιχείρηση και να υποβάλετε σχόλια, απορίες, παρατηρήσεις ή παράπονα, με τους εξής τρόπους επικοινωνίας:

 • τηλεφωνικά στο 6972321765, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.
 • μέσω email στο admin@idiaitera.net
 • με φυσικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: Αγ. Νεκταρίου 334, Γλυφάδα, 16562

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά με ζητήματα προστασίας προσωπικών σας δεδομένων που τυχόν προκύπτουν από την επεξεργασία αυτών από την επιχείρηση, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που είναι η εποπτεύουσα Αρχή στην Ελλάδα. Στα προσωπικά δεδομένα σας, ανήκει κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη της είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας (είτε άμεσα είτε έμμεσα), κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τα δεδομένα που συλλέγονται / παράγονται

Κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη, την εγγραφή στη λίστα αποδεκτών των email μας, τη συμμετοχή σε ενέργειες προωθητικές όπως πχ. διαγωνισμούς, διάδραση στα social media (σχόλια, διαδράσεις, κοινοποιήσεις, likes, μηνύματα κλπ.), η επιχείρηση συλλέγει διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων, είτε απευθείας από εσάς, είτε από τρίτους, ή και με αυτοματοποιημένα μέσα. Ενδεικτικά συλλέγονται τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

 • Δεδομένα ταυτότητας: ονοματεπώνυμο όταν δημιουργείτε λογαριασμό χρήστη για κριτικές/σχόλια/μαρτυρίες/φόρμες επικοινωνίας ή μέλους με την ιδιότητα του δασκάλου
 • Δεδομένα επικοινωνίας: τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις λογαριασμών χρήστη σε άλλες πλατφόρμες όπως: skype, facebook, messenger, instagram, tiktok, youtube, linkedin
 • Δεδομένα σύνδεσης: όνομα χρήστη, email, κωδικό πρόσβασης
 • Δεδομένα προσωπικού προφίλ: φυσική φωτογραφία, βίντεο, ηλικία, σπουδές, βιογραφικό, προϋπηρεσία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εξειδικεύσεις, διδακτική και επαγγελματική εμπειρία, ημερολογιακή διαθεσιμότητα, αμοιβή ανά μάθημα και τύπο μαθήματος, προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μεθόδους διδασκαλίας, επιπλέον παροχές και υπηρεσίες κτλ. που παρέχει το μέλος κατά τη δημιουργία λογαριασμού και τη δημιουργία προφίλ δασκάλου στην ιστοσελίδα
 • Δεδομένα τιμολόγησης: ΑΦΜ, Επωνυμία, Δ.Ο.Υ κλπ. του μέλους για την έκδοση τιμολογίου εφόσον είναι επιτηδευματίας ή απόδειξης παροχής υπηρεσιών εάν δεν αιτηθεί τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών κατά την πληρωμή του, για τις παρεχόμενες από την ιστοσελίδα υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης.
 • Δεδομένα λειτουργίας της ιστοσελίδας όπως αναζητήσεις κατηγοριών και μαθημάτων, περιοχές αναζήτησης, ηλικίες δασκάλων ή χρηστών, κόστος μαθήματος, τόπος διδασκαλίας, αξιολόγηση δασκάλου κλπ. τα οποία προκύπτουν από την χρήση τόσο εκ μέρους των μελών δασκάλων όσο και των επισκεπτών χρηστών.
 • Στατιστικά δεδομένα που η επιχείρηση συλλέγει για τη γενικότερη λειτουργία της ιστοσελίδας και τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει.
 • Δεδομένα τεχνικά  όπως διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου IP, στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, πλατφόρμα πλοήγησης ή και άλλη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία των συσκευών που χρησιμοποιούνται για τη πρόσβαση και πλοήγηση στην ιστοσελίδα.
 • Δεδομένα δημογραφικά όπως φύλο, τόπος διαμονής, ηλικία, δεδομένα επαγγελματικού προφίλ κ.α., τα οποία συλλέγονται απευθείας από τον δάσκαλο μέλος κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα ή προκύπτουν από τις συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα ή από επικοινωνίες με αυτούς.
 • Δεδομένα μέσω cookies: (Browser, IP address, δεδομένα περιήγησης και προτίμησης, την προέλευσή από άλλους δικτυακούς τόπους, την επίσκεψή άλλων δικτυακών τόπων μετά την περιήγησή στην ιστοσελίδα, την επικοινωνία μέσω email, τη συχνότητα ανάγνωσης των emails μέσω πλατφόρμας email marketing κ.α.

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 18 ετών, καθώς οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 18 ετών ή μεγαλύτεροι. Σε περίπτωση που είστε κάτω των 18 ετών, μη χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε εμάς, μην εγγράφεστε ως μέλος ή στη λίστα αποδεκτών των email, μην κάνετε καμία αγορά και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, ή στοιχείων επικοινωνίας σας όπως τηλέφωνο, email κτλ. Εάν διαπιστώσουμε ή ενημερωθούμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από άτομο κάτω των 18 ετών, θα τα διαγράψουμε πάραυτα εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να τηρούμε πληροφορίες από ή για ένα άτομο κάτω των 18 ετών, επικοινωνήστε απευθείας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων της ιστοσελίδας.

Σκοπός και νομικό πλαίσιο της επεξεργασίας δεδομένων

Η επιχείρηση συμμορφώνεται με όλες τις υποδείξεις επεξεργασίας δεδομένων όπως ορίζονται από τον ΓΚΠΔ 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία). Η επιχείρηση παρέχει όλα τα δικαιώματα των προσωπικών δεδομένων στους χρήστες της ιστοσελίδας με αυτόνομο ή κατόπιν αιτήματος τρόπο (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμό, φορητότητα, εναντίωση κλπ.) όπως ορίζει η ελληνική και σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα ανωτέρω ισχύουν χωρίς καμία διάκριση και εφαρμόζονται σε όλες τις επεξεργασίες που διενεργούνται και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από την επιχείρηση μέσω της ιστοσελίδας.

Σκοποί:

Εγγραφή χρηστών & μελών για τη δημιουργία και πρόσβαση σε λογαριασμό στην ιστοσελίδα/ πλατφόρμα. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να σας ταυτοποιούμε κάθε φορά που ζητάτε πρόσβαση στο λογαριασμό σας, για να σας δώσουμε πρόσβαση στις λειτουργίες και υπηρεσίες του λογαριασμού μέλους, για να επικοινωνούμε μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στο λογαριασμό σας, για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών/ λειτουργιών του λογαριασμού σας, διαχείριση κτλ.

Παροχή υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας σε εγγεγραμμένους χρήστες όπως ενδεικτικά η δημιουργία επαγγελματικού προφίλ δασκάλου στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι χρήστες, και οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να στείλουν μήνυμα ενδιαφέροντος ή και να υποβάλλουν κριτική, η δημοσίευση σχολίων και βαθμολογιών για τους δασκάλους μέλη, η αναζήτηση εκπαιδευτικών στην ιστοσελίδα/πλατφόρμα, η παροχή πληροφοριών στους μαθητές για τους δασκάλους και εκπαιδευτικούς και τα μαθήματα που εκπονούν, η επικοινωνία των δυο μερών (ενδιαφερόμενοι προς δασκάλους) μέσω της ιστοσελίδας για πληροφορίες συνεργασίας, η κοστολόγηση των υπηρεσιών.

Επιχειρηματική ανάλυση και βελτίωση για την αδιάλειπτη λειτουργία της ιστοσελίδας, τη τεχνική αρτιότητα και ασφάλεια των συναλλαγών, τη βελτιστοποίηση των τεχνικών συστημάτων που υποστηρίζουν την ιστοσελίδα, την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων και τη σύνταξη αναφορών και τήρησης δεδομένων.

Εξυπηρέτηση και διαχείριση αιτημάτων των χρηστών που περιλαμβάνει την επικοινωνία στα μέσα επικοινωνίας της επιχείρησης (συμβατικά μέσα, email, τηλέφωνο, πολυμέσα επικοινωνίας, ή επικοινωνία με κοινωνικά δίκτυα, την επικοινωνία από την επιχείρηση κατόπιν αιτήματος του χρήστη, την εξυπηρέτησή του για θέματα που σχετίζονται με την επιχείρηση, την ιστοσελίδα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Και τη γενικότερη διαχείριση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας και της εξυπηρέτησης των χρηστών στην ιστοσελίδα.

Στατιστική ανάλυση για αξιολόγηση και βελτίωση των υπηρεσιών και των διαδικασιών της ιστοσελίδας που περιλαμβάνει ενδεικτικά την αξιολόγηση και βελτίωση επιχειρηματικών διαδικασιών, τη βελτίωση της ανταπόκρισης και διαχείρισης της ιστοσελίδας, την έρευνα και την ανάλυση για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των χρηστών της ιστοσελίδας, την αξιολόγηση προς βελτίωση των υφιστάμενων υπηρεσιών και ανάπτυξη νέων, την αξιολόγηση για τη δημιουργία νέων προγραμμάτων, προσφορών κλπ., την υιοθέτηση και εφαρμογή νέων εμπορικών και επιχειρηματικών μοντέλων & προγραμμάτων & συνεργασιών, την προώθηση της επιχείρησης και των υπηρεσιών της, την διαφήμιση και προώθηση της επιχείρησης, την βελτίωση της εμπειρίας χρηστών, την παραγωγή, ενσωμάτωση και προβολή συναφούς περιεχομένου, τις έρευνες ποιότητας και τις στατιστικές αναλύσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαφήμιση και marketing για την διαχείριση εγγραφής στη λίστα αποδεκτών των Newsletter της επιχείρησης, για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters) γενικών και βάσει της συμπεριφοράς και προτιμήσεων, όπως αυτές καταγράφονται μέσω των δεδομένων χρήσης της υπηρεσίας και των cookies, για την αποστολή άμεσης εμπορικής επικοινωνίας μέσω sms, viber ή άλλων πολυμέσων, push notifications κτλ., για την ανάλυση των δεδομένων χρήσης της υπηρεσίας αγορών με σκοπό την κατάταξη των χρηστών σε βασικές κατηγορίες με βάση τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, το μάθημα στη κατηγορία που διδάσκουν και για το οποίο προβάλλονται, την διεξαγωγή προωθητικών ενεργειών πχ διαγωνισμούς/ εκπτώσεις/ προσφορές και για την διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησης χρηστών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Χρόνος διατήρησης δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς και όσο κάνετε χρήση των υπηρεσιών που παρέχουμε (πχ. διατηρείτε λογαριασμό στην ιστοσελίδα, είστε εγγεγραμμένοι για να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς, χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας , επικοινωνείτε με χρήστες κτλ.). Παράλληλα, τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς έννομου συμφέροντος για τη νομική μας κάλυψη σε περίπτωση κάποιας διαφοράς για την παροχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, την τήρηση του λογαριασμού, την προώθηση των υπηρεσιών ή άλλη συναλλαγή, για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα στοιχεία τιμολόγησης, ενδέχεται η επιχείρηση να τα τηρήσει στα πλαίσια έννομης υποχρέωσής της για τήρηση φορολογικών υποχρεώσεων της. Άλλα δεδομένα τα διατηρούμε μέχρι να μας ζητήσετε εγγράφως τη διαγραφή τους, ή όσα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια σχετικής συγκατάθεσής, μέχρι την άρση αυτής ή μέχρι να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους. Για τον προσδιορισμό του χρόνου διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε υπόψη μας τη φύση των δεδομένων σας, την ποσότητα, το σκοπό επεξεργασίας τους, την ασφάλεια τους κτλ. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε ως χρήστης ή μέλος. Διατηρούμε το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις, να μετατρέπουμε σε ανώνυμα τα δεδομένα σας για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, συνεπώς δε θα ταυτίζονται με φυσικά πρόσωπα, επομένως διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για αόριστο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια.

Δικαιώματα προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε να ασκήσετε (γραπτώς) τα έννομα δικαιώματά σας για τα προσωπικά δεδομένα στα προαναφερθέντα στοιχεία της επιχείρησης. Για τη διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε τα δικαιώματά σας κατά περίπτωση και σύμφωνα με τα άρθρα του ΓΚΠΔ 679/2016.

Πρόσβαση – μπορείτε να μας ζητήσετε να επιβεβαιώσουμε αν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, να σας δώσουμε πρόσβαση σε όποια δεδομένα δεν έχετε στη διάθεσή σας, να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που τηρούμε (εάν τα διαβιβάζουμε, πως τα προστατεύουμε, πόσο καιρό τα τηρούμε, από που συλλέχθηκαν κλπ.)

Διόρθωση – μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε λανθασμένα ή ανακριβή προσωπικά δεδομένα και επιτρέπεται να επαληθεύσουμε την ορθότητα των δεδομένων προς διόρθωση πριν τη διόρθωση αυτών

Διαγραφή – μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δε χρειάζονται πλέον για τον σκοπό που συλλέχθηκαν ή αν δεν αντιστοιχούν σε αληθή δεδομένα, είτε λόγω παραβίασης είτε λόγω παράνομης επεξεργασίας, είτε λόγω παραβίασης. Ωστόσο μπορούμε να διατηρήσουμε  κάποια ή όλα τα δεδομένα σας όταν κρίνεται απαραίτητο ακόμα και για μελλοντική επεξεργασία, για τη συμμόρφωσή με τις νομικές υποχρεώσεις, σκοπούς και απόδειξη υπεράσπισης έναντι νομικών ή φορολογικών αιτημάτων τρίτων.

Περιορισμός – μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους (μέχρι να επαληθευτούν), όταν η επεξεργασία που έχουν υποστεί είναι παράνομη ή όταν δεν είναι πλέον απαραίτητη η τήρησή τους για την ομαλή σχέση και συναλλαγή ανάμεσα σε ιστοσελίδα και μέλη χρήστες. Εξαιρείται η περίπτωση και τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την απόδειξη νομικών ή φορολογικών  συναλλακτικών υποχρεώσεων ανάμεσα στα μέρη.

Φορητότητα – μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας άμεσα ή τη λήψη των δεδομένων σας κατόπιν αιτήματος, με τη μορφή που τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε. Τα δεδομένα αυτά είναι κυρίως τα δεδομένα που μας παράσχετε με τη συγκατάθεσή σας, προκειμένου να εκτελείται ομαλά η μεταξύ μας συναλλακτική σχέση και η συλλογή γίνεται ως επί το πλείστον αυτοματοποιημένα από την ιστοσελίδα μας ή με άλλα τεχνικά μέσα ή προσωπικές επικοινωνίες.

Εναντίωση – Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, η οποία έχει ως νομική βάση το έννομο συμφέρον της επιχείρησης ή την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον. Εφόσον ασκήσετε το δικαίωμα εναντίωσης, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αποδείξει ότι έχει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερτερούν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του υποκειμένου.

Διαδικασίες άσκησης δικαιωμάτων προσωπικών  δεδομένων

Ταυτοποίηση – Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την εμπιστευτικότητα όλων των αρχείων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα και διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από εσάς απόδειξη της ταυτότητάς σας αν υποβάλλετε αίτημα άσκησης των δικαιωμάτων σας σχετικά με τα εν λόγω αρχεία.

Κόστη – Για την άσκηση των δικαιωμάτων σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, εκτός εάν όπως προβλέπει ο νόμος, το αίτημά σας για πρόσβαση σε πληροφορίες είναι αβάσιμο ή υπερβολικό, οπότε έχουμε δικαίωμα να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για τις σχετικές χρεώσεις πριν ολοκληρώσουμε το αίτημά σας.

Ανταπόκριση – Στόχος μας είναι να απαντάμε σε έγκυρα αιτήματα το αργότερο εντός ενός μήνα από τη λήψη τους, εκτός εάν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα. Σε περίπτωση που χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για τη διεκπεραίωση του αιτήματος, θα σας ενημερώσουμε γραπτώς. Κατά τη καταγραφή του αιτήματος από την επιχείρηση, ενδεχομένως να σας ζητήσουμε λεπτομέρειες ώστε να κατανοήσουμε ακριβώς τι ακριβώς θέλετε να λάβετε ή τι είναι αυτό ακριβώς που σας απασχολεί. Αυτό θα μας βοηθήσει να ενεργήσουμε ακόμα πιο γρήγορα στο αίτημά σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρετε συγκεκριμένα και αληθή στοιχεία ή/και πραγματικά περιστατικά για να μπορέσουμε να απαντήσουμε ή/και να ικανοποιήσουμε με ακρίβεια το αίτημά σας, ειδάλλως επιφυλασσόμαστε για πιθανά σφάλματα τα οποία διαφεύγουν των ελέγχων μας. Επίσης η επιχείρηση δύναται να αποκρούσει αιτήματα που είναι αβάσιμα ή υπερβολικά ή καταχρηστικά ή κακόπιστα ή εν γένει παράνομα, στο πλαίσιο των προβλέψεων του νόμου.

Καταγγελία – Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική Εποπτική Αρχή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας για την εξεύρεση λύσης στο οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή για την προστασία δεδομένων είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Αποδέκτες δεδομένων

Για τη λειτουργία της ιστοσελίδας και την παροχή των υπηρεσιών στους χρήστες της, η επιχείρηση συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες οι οποίες αποκτούν πρόσβαση σε όσα δεδομένα είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών μας, τη λειτουργία και την οργάνωση της ιστοσελίδας μας καθώς και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Ενδεικτικά, τέτοιες συνεργαζόμενες εταιρείες είναι η εταιρεία που υποστηρίζει τεχνικά την ιστοσελίδα, η εταιρεία που φιλοξενεί την ιστοσελίδα, εταιρείες παροχής data center, πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών (πχ τράπεζες, οργανισμοί πληρωμών), εταιρείες με πλατφόρμες email marketing και διαφημιστικές εταιρείες κτλ. εταιρείες έρευνας και ανάλυσης δεδομένων κτλ.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής παρέχετε πληροφορίες απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. Σε περίπτωση που μέσω της ιστοσελίδας μας οδηγείστε σε ιστοσελίδες τρίτων, συνεργατών ή μη της επιχείρησής μας, η Εταιρεία μας ουδεμία ανάμειξη έχει σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας που πραγματοποιείται από τους διαχειριστές των τρίτων ιστοσελίδων στις οποίες εισέρχεστε. Ως εκ τούτου, καλείστε να συμβουλεύεστε την αντίστοιχη πολιτική απορρήτου στην εκάστοτε ιστοσελίδα την οποία επισκέπτεστε.

Ασφάλεια δεδομένων

Η επιχείρηση λαμβάνει στο μέτρο του δυνατού, όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων. Τα στοιχεία που υποβάλλουν οι χρήστες στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένα άτομα που τελούν υπό έλεγχο και μόνο κατ’ εντολή. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας δεδομένων επιλέγουμε πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου.

Μέσω των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών μας, λαμβάνουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της ιστοσελίδας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που ενδεχομένως μπορεί να διαφύγουν από την επιρροή μας,  καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την επιχείρηση ή λόγων ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τα μέλη και χρήστες μας να μην γνωστοποιούν τα στοιχεία ή και τον κωδικό πρόσβασης και ειδικότερα να αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτα άτομα.