fbpx

Λίγα λόγια για το idiaitera.net

 

Το idiaitera.net χτίστηκε με σκοπό να αποτελέσει το μεγαλύτερο ευρετήριο καθηγητών σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Η ανάγκη ενός μαθητή, φοιτητή σε οποιαδήποτε ηλικιακή ή γνωσιακή κατηγορία και αν ανήκει, να μπορεί να εντοπίσει τον κατάλληλο άνθρωπο για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, είναι σήμερα μεγάλη.

Αντίστοιχα, δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες, από φοιτητές μέχρι καθηγητές αλλά και καταξιωμένοι ελ. επαγγελματίες αναζητούν να μεταδώσουν τη γνώση τους κυρίως μέσα από δομημένα ιδιαίτερα μαθήματα. Τόσο αυτοί, όσο και οι μαθητές που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους, συχνά βρίσκονται σε αδιέξοδο ως προς το κοινό που απευθύνονται. Οι μεν επιθυμούν να «αποδείξουν» την ικανότητα που έχουν να διδάξουν και να μοιραστούν τις γνώσεις που απέκτησαν με σκληρή δουλειά μέσα από τις σπουδές τους. Οι δε, λαμβάνοντας τις γνώσεις αυτές, από την άλλη αναζητούν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους λύσει απορίες, θα τους διευρύνει τη σκέψη ως προς τις επιλογές επίλυσης προβλημάτων που καλούνται να λύσουν, θα τους σπρώξει να εμβαθύνουν στο επιστημονικό πεδίο που ενδιαφέρονται με επιπρόσθετες της ύλης συζητήσεις. Είτε ανήκετε στους πρώτους, είτε ανήκετε στους δεύτερους, η διαδικτυακή αυτή ιστοσελίδα / κοινότητα έχει νόημα και αποκτά λόγο ύπαρξης όταν μπορεί να φέρει αυτές τις δυο κατηγορίες σε επαφή, εύκολα και άμεσα.

Ο ενδιαφερόμενος μαθητής, μπορεί να βρει καθηγητή κοντά του ή διαδικτυακά εάν επιθυμεί, να βρει επιστήμονα με ιδιαίτερες περγαμηνές στο αντικείμενό του, να βρει επαγγελματία και να αντλήσει συσσωρευμένη εμπειρία από αυτόν, να συγκρίνει και τελικά να επιλέξει. Από τη πλευρά του εκαπιδευτικού, υπάρχει η ανάγκη περισσότερης προβολής. Δυστυχώς, οι καθηγητές στην Ελλάδα, αποτελούν ένα πληθυσμό που κρίνεται από τις ταμπέλες «σχολείο», «φροντιστήριο» και «σύσταση». Πέραν αυτών, δεν έχουν άλλες δυνατότητες να προβάλουν την εμπειρία τους, την όρεξη για διδασκαλία και φυσικά τις γνώσεις τους στο ευρύ κοινό της μαθητικής κοινότητας, πόσο μάλλον όταν δεν ανήκουν στις ενεργές δημόσιες βαθμίδες εκπαίδευσης του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι καιροί που κάποιοι έφτιαχναν σελίδες χειρόγραφης αγγελίας κολλημένες σε κολώνες, με χαρτάκια να ανεμίζουν, με την ελπίδα κάποιος περαστικός να κόψει ένα στο δρόμο για το σπίτι του και αν αυτό καταλήξει σε τηλεφώνημα και όχι στο καλάθι ως σκουπίδι, έχουν παρέλθει.

Σήμερα, η δύναμη της επικοινωνίας κρύβεται στο διαδίκτυο. Η δυνατότητα οι καθηγητές κάθε ειδικότητας να προβληθούν αλλά και η δυνατότητα ενός επισκέπτη να διαλέξει από απόσταση, έχοντας λάβει μία σημαντική εικόνα πληροφορίας για τον άνθρωπο που θα εμφανιστεί σπίτι του, είναι μόλις μερικά κλικ μακριά ! Στόχος της ιστοσελίδας μας είναι να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε την επαφή ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες, τους εκπαιδευτές και τους εκαπιδευόμενους.

Με ειλικρίνεια, πιστεύουμε πως έχουμε τη δυνατότητα και το πάθος να φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον ασφαλές, εύχρηστο και προσιτό για ΟΛΟΥΣ. Με εργαλείο τη σκληρή συνεπή δουλειά και βοηθό τα σύγχρονα εργαλεία κατασκευής μιας τέτοιας πλατφόρμας, κρατάμε το βλέμμα μας καρφωμένο στο στόχο μας και υποσχόμαστε να διατηρούμε το περιβάλλον αυτό ενημερωμένο, καλαίσθητο και φυσικά εξαιρετικά λειτουργικό. 

Είτε είστε μαθητής που ψάχνετε, είτε είστε καθηγητής που προβάλλεται, είστε σίγουρα στο σωστό μέρος. Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, όμως αυτό, εμείς το θεωρούμε καλό, γιατί μας ωθεί να βελτιωνόμαστε προς το καλύτερο. Για αυτό το λόγο, η σελίδα μας, θα προσπαθεί πάντα να είναι μοντέρνα, ενημερωμένη, προσιτή, προσεγμένη, λειτουργική, ασφαλής και φυσικά ασφαλής. 

Το idiaitera.net σεβόμενο τα προσωπικά δεδομένα που ανταλλάσσονται και προβάλλονται των χρηστών και των μελών του, χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL που προστατεύει την επικοινωνία των μερών. Προς επιβεβαίωση των χρηστών και μελών της σελίδας, καλείστε να ελέγχετε πάντα την διεύθυνση με την ύπαρξη του σήματος του εικονιδίου λουκέτου στη γραμμή διεύθυνσης. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν είστε σε ασφαλές περιβάλλον και τα δεδομένα που μετακινούνται από και προς τη σελίδα βρίσκονται σε πιθανό κίνδυνο. Το idiaitera.net φιλοξενείται τους αξιόπιστους servers της Tophost και η διαχείρησή του ονόματός του γίνεται από μεγαλύτερο καταχωρητή ονομάτων στην Ελλάδα, το Papaki.

Έχοντας πει όλα όσα πρέπει για να γνωριστούμε… σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και καλά μαθήματα !!!

  

Συχνές ερωτήσεις από καθηγητές / εκπαιδευτές / δασκάλους / παιδαγωγούς

 

Ενδιαφέρομαι να εγγραφώ ως καθηγητής, υπάρχουν άλλες χρεώσεις πέρα από την ετήσια συνδρομή ?

Όχι. Η μόνη οικονομική υποχρέωση των μελών είναι αυτή των 30 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Πόσο διαρκεί η αγγελία ενός μέλους / καθηγητή ?

Ένα έτος. Η συνδρομή διαρκεί ένα έτος και ξεκινάει με τη δημοσίευση/ανάρτηση της προσωπικής αγγελίας σας.

Πως πιστοποιείται το επίπεδο γνώσεών μου ως μέλος της ιστοσελίδας ?

Με αποστολή πτυχίων. Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης του εκάστοτε καθηγητή, υπαρχει η δυνατότητα να αποσταλλούν οικειοθελώς πχ το πτυχίο ή ο μεταπτυχιακός τίτλος κτλ ως αρχεία που επισυνάπτονται με την αίτηση. Ο διαχειριστής, στη συνέχεια πιστοποιεί με ειδική σήμανση οτι το εγγεγραμμένο μέλος έχει στείλει αποδεικτικά σπουδών που δείχνουν το επίπεδο γνώσεων. Επίσης, το μέλος καθηγητής, μπορεί να στείλει σε δεύτερο χρόνο τις πιστοποιήσεις του στο email της ιστοσελίδας

Ποια η διαφορά ανάμεσα στους πιστοποιημένους και μη, καθηγητές που προβάλλονται ?

Η σήμανση. Κατά τη πλοήγηση των επισκεπτών, υπάρχει ειδική σήμανση στην προσωπική σελίδα αγγελία κάθε καθηγητη μέλους. Η σήμανση αυτή αποδεικνύει ότι έχει βεβαιωθεί η αποστολή πτυχίων από το διαχειριστή. Η ένδειξη αυτή είναι ορατή από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, να στείλετε τις πιστοποιήσεις που ενδεχομένως έχετε, κατά την εγγραφή σας. Η ένδειξη πιστοποίησης αποδεδειγμένα αυξάνει το κύρος και τις προβολές της εκάστοτε αγγελίας.

Η ιστοσελίδα κάθε πότε ενημερώνεται ?

Καθημερινά. Η ιστοσελίδα μας ενημερώνεται ως προς τις συνδρομές, το περιεχόμενο, τις κατηγορίες μαθημάτων κ.α σε καθημερινή βάση. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έιναι ανά πάσα στογμή ενημερωμένη και πάντα ασφαλής για τα μέλη και για τους επισκέπτες μας.

Πόσο σύντομα θα αναρτηθεί η αγγελία μου μετά τον έλεγχο της αίτησης και τη πληρωμή ?

Άμεσα. Δεσμευόμαστε να αναρτήσουμε την αγγελία σας εφόσον είναι πλήρης, την επόμενη εργάσιμη από τη πληρωμή της συνδρομής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (έλλειψης στοιχείων ή παραβίασης ορθής χρήσης) ο διαχειριστής δύναται να επικοινωνήσει άμεσα για διευκρινήσεις, πριν την ανάρτηση της αγγελίας και να προκύψει ικρή καθυστέρηση.

Υπάρχει αξιολόγηση των μελών καθηγητών ως προς τη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν ?

Ναι. Έχει σχεδιαστεί η δυνατότητα αξιολόγησης με αστέρια, σχόλια κλπ, από επισκέπτες και χρήστες της σελίδας. Ο διαχειριστής δε φέρει ευθύνη για την αξιολόγηση αυτή, όμως διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου ώστε να προστατεύει τα μέλη της σελίδας απέναντι σε κακοπροαίρετες πρακτικές, ενεργώντας άμεσα για την αποκατάσταση της ορθής χρήσης της σελίδας.

Υπάρχει κλίμακα αξιολόγησης των μελών ?

Ναι. Η κλίμακα βαθμολόγησης κάθε καθηγητή μέλους εκτείνεται από 1 έως 5 αστέρια σε σχέση με τις κριτικές που λαμβάνει για τη μεταδοτικότητα, τη συνέπεια, το βοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό, κτλ. Η αξιολόγηση είναι ελεύθερη για τους επιβεβαιωμένους επισκέπτες/χρήστες του ιστοτόπου. 

Πως ελέγχονται τα μέλη του ιστοτόπου και πως προτείνεται κάποιος καθηγητής ?

Η ιστοσελίδα και η ομάδα του idiaitera.net δε μπορεί να ελέγξει το εύρος γνώσεων, το επικοινωνιακό ταλέντο ή τη ποιότητα των προσφερόμενων μαθημάτων απο τους καθηγητές. Τα απεσταλμένα δικαιολογητικά, επιβεβαιώνουν μόνο το επίπεδο γνώσεων. Τα κείμενα και οι περιγραφές  των μελών είναι κατά δήλωση και συνεπώς ο ιστοχώρος δε μπορεί και δεν επιτρέπεται να προτείνει κατ’ εξαίρεση κάποιον καθηγητή για τις υπηρεσίες του.

Μπορεί κάποιος καθηγητής να τύχει ειδικής μεταχείρισης / προβολής ?

Σε οικονομικό επίπεδο ειδική μεταχείριση υπάρχει μόνο κατά τη διάρκεια προσφορών που ανακοινώνονται δημόσια. Σε επίπεδο προβολής, όλοι οι καθηγητές έχουν ίδια μεταχείριση και βάσει περιγραφής & αξιολογήσεων μπορεί ο επισκέπτης να διαλέξει αμερόληπτα. Επιπρόσθετα πακέτα προβολής είναι δυνατόν να δημιουργηθούν σε ξεχωριστές ενότητες του idiaitera.net. 

Πρέπει να ελέγχει ο καθηγητής το περιεχόμενο της αγγελίας του ?

Ναι. Σας προτείνουμε να ελέγχετε συχνά τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, για αλλαγές / ενημερώσεις / παραλήψεις / βελτιώσεις / κτλ. 

Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η προβολή ενός καθηγητή έκτακτα ?

Βεβαίως. Ο διαχειριστής μπορεί να σταματήσει μια προβολή ενός μέλους, χωρίς προειδοποίηση αν δεχθεί αρνητικά σχόλια, καταγγελία, ή εάν διαπιστώσει παράβαση των όρων χρήσης και των προϋποθέσεων από κάποιο μέλος ή επισκέπτη. Η διακοπή της προβολής της αγγελίας μπορεί να γίνει και μετά από αίτημα του ίδιου του καθηγητή κατόπιν επικοινωνίας.

Υπάρχει προστασία των στοιχείων (προσωπικών) που στέλνω ως εγγεγραμένος καθηγητής ?

Το idiaitera.net χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Τα στοιχεία από και προς την ιστοσελίδα είναι απολύτως ασφαλή αφού κρυπτογραφούνται. Η επιβεβαίωση ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον προκύπτει από το κλειδωμένο λουκέτο ασφαλείας στη γραμμή διεύθυνσης της ιστοσελίδας. Με ευθύνη προς τα μέλη μας και τους επισκέπτες, εξασφαλίζεται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ως προς τη διαχείριση και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους.

Συμμετέχει το idiaitera.net στη συναλλαγή και τη συμφωνία ανάμεσα σε μαθητή – καθηγητή ?

Σε καμία περίπτωση. Ο ιστότοπός μας δεν μεσολαβεί ανάμεσα σε επισκέπτες μαθητές και τα μέλη καθηγητές στη συναλλαγή και τη συμφωνία ανάμεσά τους.

Τα προσωπικά μου στοιχεία ποιος και πως τα διαχειρίζεται ?

Τα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα, αποτελούν προϊόν φύλαξης/επεξεργασίας μόνο από τον διαχειριστή του ιστοτόπου (administrator). Δεσμευόμαστε, ότι δε πρόκειται να διαρρεύσουν, να πουληθούν, να ανταλλαχθούν κτλ  

Γιατί να επιλέξω το idiaitera.net για να προβληθώ ?

Για τους εξής 6 σημαντικούς λόγους : 

  1. επειδή χρησιμοποιεί ασφαλές περιβάλλον για τα δεδομένα σας
  2. επειδή ενημερώνεται διαρκώς με συνέπεια
  3. επειδή είναι προσφιλές από τις μηχανές αναζήτησης
  4. επειδή είναι φιλικό προς το χρήστη και έχει υψηλής ποιότητας επισκέπτες
  5. επειδή είναι μοντέρνα σχεδιασμένο από επαγγελματίες
  6. επειδή έχει τη καλύτερη τιμή προβολής αγγελίας από ανταγωνιστικά site

 

Συχνές ερωτήσεις από μαθητές (και κηδεμόνες) / φοιτητές / σπουδαστές

 

Πόσο ασφαλής είναι η πλοήγησή μου σε αυτή την ιστοσελίδα ?

Η ιστοσελίδα μας είναι ασφαλής και αυτό φαίνεται από το έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL (λουκέτο ασφαλείας) που κρυπτογραφεί τα δεδομένα από και προς την ιστοσελίδα.

Υπάρχουν όροι για να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας ?

Η πλοήγηση σε αυτή τη σελίδα προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης αυτής. Εάν δεν συμφωνείτε με κάποιον ή κάποιους από αυτούς, οφείλετε να απομακρυνθείτε από τη σελίδα αυτή. Για τη καλύτερη πλοήγησή σας και καταγραφή στατιστικών στοιχείων, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Είμαι ανήλικος, μπορώ να πλοηγηθώ στην ιστοσελίδα αυτή ?

Η ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου από ανηλίκους μπορεί να είναι επικίνδυνη. Παρότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας ελέγχεται πριν δημοσιευτεί, η χρήση από ανηλίκους απαγορεύεται, εκτός και αν έχουν την επίβλεψη και έγκριση του γονέα / κηδεμόνα τους.

Πως μπορεί να με βοηθήσει το idiaitera.net με αυτό που ψάχνω ?

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε με σκοπό να μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα κάποιον καθηγητή / φροντιστή για ιδιαίτερα μαθήματα. Εμείς από τη πλευρά μας δε συστήνουμε κάποιον ξεχωριστά. Εσείς διαλέγετε με ποιον θα κάνετε μάθημα και θα συμφωνήσετε απευθείας μαζί του τις λεπτομέρειες. Εμείς κατηγοριοποιούμε τους καθηγητές και εσείς τους βρίσκετε με βάση κάποια κριτήρια όπως πχ περιοχή κοντά σας, το αντικείμενο που διδάσκει, τις υπηρεσίες που προσφέρει κτλ.

Υπάρχει κάποια χρέωση για να χρησιμοποιώ τις πληροφορίες που αναρτώνται ?

Όχι. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την αναζήτηση που κάνετε ως επισκέπτης. Μόνο τα μέλη και οι διαφημιζόμενοι έχουν οικονομική υποχρέωση έναντι του ιστοτόπου.

Εάν διαπιστώσω κάτι που με προβληματίζει ή με ενοχλεί τι κάνω?

Σας προτείνουμε να το αναφέρετε απευθείας στους διαχειριστές της σελίδας μέσω email. Εμείς, θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό να διερευνήσουμε περεταίρω τη καταγγελία / αναφορά σας (ανώνυμα) και να λάβουμε σχετικά μέτρα αποκατάστασης της εύρυθμης και ορθής λειτουργίας του ιστοτόπου.

Εάν έχω κάποια ιδέα, ή κάποια πρόταση βελτίωσης για την ιστοσελίδα, μπορώ να τη προτείνω ?

Βεβαίως. Οι προτάσεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και η ομάδα υποστήριξης της ιστοσελίδας πρόθυμη να υλοποιήσει οτιδήποτε βοηθά την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την επισκεψιμότητα του idiaitera.net

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές σελίδες που έχουν ανάλογες υπηρεσίες. Γιατί να προτιμήσω το idiaitera.net?

Η επιλογή καθηγητή είναι προσωπική υπόθεση και ταυτόχρονα σημαντική. Εμείς δηλώνουμε πως είμαστε παρόντες να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε κάνει αυτή τη διαδικασία ευκολότερη. Εδώ, μπορείτε να είστε σίγουροι πως το περιεχόμενο της σελίδας αναβαθμίζεται συνεχώς και είναι ενημερωμένο, οι εγγεγραμμένοι καθηγητές (εφόσον το επιθυμούν) δίνουν διαπιστευτήρια γνώσεων (υπηρεσία που πιστοποιούμε για εσάς) και η όποια συναλλαγή γίνεται με απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων.

Σε ποια επίπεδα εκπαίδευσης αναφέρεται η ιστοσελίδα ?

Το idiaitera.net προβάλει δασκάλους / παιδαγωγούς / καθηγητές για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και φοιτητές στις ανώτερες & ανώτατες βαθμίδες εκπαίδευσης. 

Παρεμβάλλεται πουθενά το idiaitera.net στην επικοινωνία μου με το καθηγητή που με ενδιαφέρει να διαλέξω και να συζητήσω για μαθήματα ?

Όχι. Η ιστοσελίδα μόνο προβάλλει τους καθηγητές. Δε συμμετέχει, ούτε στη συμφωνία σας με το καθηγητή που επιθυμείτε, ούτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή έχετε μαζί του.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για προσφορές κτλ που αφορούν στην ιστοσελίδα σας ?

Εάν γραφτείτε στο newsletter (μέσω ηλ. ταχυδρομείου) θα μπορείτε να λαμβάνετε νέα και ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν σχετικά με την εκπαίδευση, όπως επίσης προσφορές που το idiaitera.net κλείνει για τους επισκέπτες του (πχ εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία, φροντιστήρια) ακόμα και διαγωνισμούς μόνο για εσάς.

 

Από όποια μεριά και αν το «μελετήσετε» , είστε το σωστό μέρος για να βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή για να σας εκπαιδεύσει… και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Παραδίδετε ιδιαίτερα ?

Γραφτείτε εδώ για να λαμβάνετε ενημερώσεις: 

http://eepurl.com/c7Lsj5

Με την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε ενημερώσεις που αφορούν σε προσφορές, εκπτώσεις, διαγωνισμούς, αλλαγές και μόνο σημαντικά νέα. Δεσμευόμαστε πως δεν πρόκειται ποτέ να εκμεταλλευτούμε την ευγενή παραχώρηση του email σας, διανέμοντάς το σε τρίτους για οποιοδήποτε λόγο.

Οι φίλοι μας

Ελάτε να μεγαλώσουμε τη παρέα μας και ενημερωθείτε για νέα, προσφορές και δρώμενα. Η σελίδα μας στα social media, χρειάζεται την υποστηριξή σας.! www.fb.com/idiaitera.net

 Προβολή αγγελίας καθηγητή για ένα ολόκληρο έτος, μόνο με 30€

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies

Το site αυτό χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του site, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε το site αλλά και την εμπειρία χρήστη (cookies παρακολούθησης). Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψιν ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του site.